PERSBERICHT: De 18e Open Udense tafeltenniskampioenschappen

TTV Smash’73/YOB presenteert:

De 18e Open Udense tafeltenniskampioenschappen

Zondag 26 november 2017 is het zover. Tafeltennisvereniging Smash ’73/YOB organiseert voor de 18e keer de Open Udense tafeltenniskampioenschappen. Door de jaren heen  is dit toernooi uitgegroeid tot een groots opgezet toernooi. Naast het hoofdtoernooi is er tevens een prominententoernooi voor bekende Udenaren, de Startersklasse voor mensen die kennis willen maken met tafeltennissport en hét unieke toernooi voor oud-internationals!

Hoofdtoernooi

Het kloppend hart van de Open Udense is het Hoofdtoernooi, waarin ongeveer honderd spelers van verenigingen uit  verre omstreken strijden om de felbegeerde titel. Met maar liefst 24 tafels is het één van de grotere toernooien in de regio. Het toernooi is toegankelijk voor alle niveaus en voor zowel de jeugd als senioren.

De Startersklasse

Lijkt zo’n toernooi je ook leuk, maar heb je nauwelijks tot geen ervaring? Meld je dan aan voor de startersklasse!

Dé mogelijkheid om kennis te maken met tafeltennis! Batjes zijn, indien nodig, aanwezig.

Toernooi oud-internationals

De Open Udense is het enige toernooi in Nederland waarin tevens oud-Internationals een podium krijgen. Kom kijken naar onder andere Han Gootzen en Bert van der Helm  en zie hoe zij ook nu nog op hoog niveau presteren!

Udense prominenten

De Udense prominenten nemen het traditioneel tegen elkaar op in een strijd om de felbegeerde Henk Hellegers trofee.  

Kom kijken! Gratis entree; iedereen is welkom.

De Open Udense biedt een aangename combinatie van strijd en entertainment. Het toernooi staat vooral ook bekend als bijzonder gezellig en feestelijk. De entree is gratis en iedereen is van harte welkom!

Inschrijven
Doe mee en schrijf je in, voor het Hoofdtoernooi of de gezellige Startersklasse, via het inschrijfformulier op www.ttvsmash73.nl. Voor meer informatie, neem contact op met Mchiel Hagen via:  info@smash73.nl.

Informatie voor deelnemers

Locatie: Sporthal “De Wervel”  Schakelplein 9 Volkel  

Inschrijfgeld: € 8,00 senioren en € 6,00 voor jeugdspelers.

Programma:

09.15 uur Zaal open

10.00 uur Start toernooi

14.00 uur Udense Prominenten/oud-internationals

17.30 uur Prijsuitreiking door Burgemeester Henk Hellegers