Bettine Vriesekoop komt naar Langenboom

Op zondag 28 januari komt Bettine Vriesekoop naar Langenboom. Zij zal deze dag van 14.00 tot 17.30 uur een trainingsstage verzorgen waar enkele spelers van tafeltennisvereniging Taflan uit Langenboom en van TTV Smash’73 uit Uden aan deelnemen.

De trainingsstage is gericht op het spelen “met en tegen materiaal”.Velen van u zullen haar nog kennen als een van de beste Nederlandse tafeltennissers die we ooit gehad hebben. Zo werd zij in 1982 en 1992 Europees kampioen, won 2 keer de Europese top-12 en twee bronzen medailles op het WK.

Toeschouwers en geïnteresseerden zijn van harte welkom.
Locatie: Sporthal “de Wis”, Dominicanenstraat 25, Langenboom.

Entree is gratis.

Deze trainingsstage wordt mede mogelijk gemaakt door Accountancy & Advies van Dijk.