Beste tafeltennissende basisschool van Nederland

De finale van het landelijke scholenkampioenshap komt er weer aan! Tijdens de NK op zondag 4 maart 2018 strijden schoolteams weer om de befaamde titel: “Beste tafeltennissende basisschool van Nederland’’.  Het is vanaf nu mogelijk een team in te schrijven of een deelnameplek te reserveren!

De Nederlandse Tafeltennisbond organiseert jaarlijks de landelijke finale van het basisscholenkampioenschap onder de naam: Table Stars the Battle. Dit grootse evenement vindt plaats tijdens de NK tafeltennis in Zwolle (Sportcentrum Landstede). De NTTB heeft daar de beschikking over een grote breedtesporthal waarin 40 tafels staan opgesteld. Vanuit het hele land komen schoolteams tezamen om de strijd aan te gaan met andere scholen en daarbij natuurlijk een fantastische dag te beleven. 

Deelnemen
Verenigingen die een lokaal basisscholenkampioenschap organiseren krijgen de mogelijkheid om een schoolteam aan te melden voor de landelijke finale. Het kan zijn dat de opzet van een lokaal basisscholenkampioenschap afwijkt van de opzet van de landelijke finale. Teams kunnen er tijdens de landelijke finale iets anders uit komen te zien qua indeling en sterkte. Kijk goed naar de deelnameregels van de landelijke finale en houdt hier rekening mee.

Een schoolteam inschrijven / deelnameplek reserveren
Direct inschrijven? Klik dan op het inschrijfformulier! Indien je nog niet alle gegevens zoals spelersnamen, contactgegevens en shirtmaten hebt, kun je wel alvast een plek reserveren voor de landelijke finale. Meld je deelname per mail aan Sven Groot via groot@tafeltennis.nl

Alles wat je wilt weten over de landelijke finale van Table Stars the Battle
Lees onderstaande documenten goed door! Zo zijn er bijvoorbeeld enkele regels opgesteld voor het samenstellen van een schoolteam. Ook vind je er een globale planning van de finaledag en wordt alles omtrent het speelsysteem en de spelregels uitgelegd.

Bron: (NTTB.nl – 08-12-2017)