Geslaagde tafeltennis-clinic Bettine Vriesekoop bij ‘Taflan/Gezonderwinkelen.nl’

Een door “Accountancy & Advies van Dijk” mogelijk gemaakte clinic van Bettine Vriesekoop op zondag 28 januari jl. was een groot succes. Er was volop belangstelling van tafeltennisliefhebbers uit de omliggende dorpen.

Tien spelers van Taflan uit Langenboom en Smash uit Uden volgden de training, gegeven door tafeltennislegende Bettine Vriesekoop. Hierin werd gesproken over de sport en wat je zelf wilt bereiken met de slagen die je doet. Natuurlijk werden ook de alom bekende tafeltennisoefeningen gespeeld. Na elke oefening besprak Bettine individuele spelers en keken we gezamenlijk naar verbeterpunten.

Ondertussen was ook de regionale pers toegestroomd om te filmen en foto’s te maken. Voor Bettine natuurlijk heel normaal, maar voor ons een vreemde gewaarwording.

Na ongeveer anderhalf uur training was het tijd voor een pauze. We vierden de verjaardag van René en konden weer even op adem komen. We hadden inmiddels allemaal wel door dat het een zware dag aan het worden was. En we waren pas op de helft…


De tweede helft van de clinic was meer op wedstrijden gericht, maar daardoor niet minder zwaar. Na allerlei anekdotes uit haar tijd in China en haar tijd als topsporter gingen we nog een rondje wedstrijdjes spelen. Ondertussen bleef Bettine tips geven over wat nog beter kan.

Al met al een leuke, inspannende en vooral leerzame middag. En een middag waarbij de tafeltennissport volop in de belangstelling stond. Bettine, bedankt voor het geven van de clinic en René bedankt voor het regelen van deze mooie middag!