Uitslagen 1e ronde bedrijvencompetitie 2018

De eerste ronde van de nieuwe bedrijvencompetitie TTV Smash’73/Rabobank is gespeeld. Dat deze competitie een succes is blijkt uit het feit dat we dit jaar zelfs met 3 poules zijn gestart. Wij heten de nieuwe deelnemers ‘ACS Schoonmaak’, ‘Bacu’ en ‘ELX-Aroma Uden’ dan ook hartelijk welkom en wensen hen veel succes in de bedrijvencompetitie.

 In de A poule kruipen de teams steeds dichter naar elkaar toe. Dat blijkt wel uit de onderlinge uitslagen. Het belooft dit jaar weer een spannende competitie te worden. In poule B is na één ronde weinig nog weinig te zeggen van het werkelijke krachtsverschil, al hebben IBN en HR5 al flink uitgehaald. Poule C bestaat uit allemaal nieuwkomers. Daar lijken de verschillen in sterkte wel groot. We zullen dit de komende competitieronden nauwgezet volgen.

 Wij wensen iedereen succes in de tweede ronde.

 De uitslagen van de eerste ronde:  

poule A 22 januari

Gemeente Uden – Ploegmakers  3-2
Foto de Vakman – Rabobank 2   2-3

 poule B 29 januari

Delo – TLS Administratie  3-2
De Mooi Uden Krant – IBN  1-4
Wiltec – HR5  1-4

 poule C 15 januari

De toestand – Bacu 1  4-1
ACS Schoonmaak – Bacu 2  0-5
Bacu 3 – ELX/Aroma Uden 5-0