Inschrijving NTTB Tafeltenniskamp 2018 geopend!

Ben jij in de leeftijd van 12 t/m 17 jaar en wil je komende zomer veel tafeltennissen en lol maken? Doe dan mee aan het NTTB tafeltenniskamp 2018 ‘Vrienden Maken’! Van maandag 6 t/m zaterdag 11 augustus kun je je helemaal uitleven.

Komende zomer organiseert de Nederlandse Tafeltennisbond alweer voor het 5e jaar op rij een tafeltenniskamp voor jeugdspelers. Wil jij veel tafeltennissen, training krijgen van gediplomeerde trainers, sportieve spellen spelen, chillen rondom het kampvuur, in het bos gedropt worden en overnachten in een stoere en luxe blokhut?

Kom dan naar het leukste tafeltenniskamp van komende zomer!
Direct inschrijven

Interviews met trainers en deelnemers NTTB Tafeltenniskamp 2017

Zoals je in de filmpjes ziet, velen zijn je al voorgegaan! Afgelopen jaar deden er maar liefst 50 jeugdspelers mee afkomstig vanuit heel Nederland. De succesvolle trainersstaf van vorig jaar zal er in 2018 ook weer bij zijn! De staf bestaat onder andere uit Dave Wolbertus, Dicky de Jong, Rick Pouwels, Maarten Peters, Ena Spahic, Nils Vervoort, Esther Janssen en kampleider Sven Groot. Wellicht dat er nog trainers aansluiten!

Kwaliteit & Vol Pension
De deelnemers ontvangen bij aankomst een gaaf welkomstpakket met daarin o.a. een kamp T-shirt, leuke items ter herinnering aan het kamp en een tegoedbon van € 15,- te besteden bij Posno Sport. Gedurende het kamp overnacht iedereen in luxe 12-persoons blokhutten met eigen sanitair en stapelbedden. Deze blokhutten staan evenals de begeleidershuisjes in een cirkel rondom het kampvuur. Vlak naast de slaapvertrekken bevindt zich een voetbalveld en een volleybalveld. Verder is de accommodatie omringt door bosgebied. Het eten en drinken is all inclusive! Dat wil zeggen inclusief ontbijt, lunch, avondeten en drank. Daarnaast wordt er dagelijks gezorgd voor fruit & snacks.

Begeleiding & activiteiten
Onder leiding van gediplomeerde trainers ga je aan de slag achter de tafel en ontvang je professionele ondersteuning in het verbeteren van jouw tafeltennisvaardigheden. Bovendien komt er ook een mystery guest langs om jou tips te geven! Vorig jaar was dat nog meervoudig paralympisch kampioene Kelly van Zo, wie er dit jaar komt houden we nog even geheim. Naast het tafeltennissen worden er ook diverse sport- en spelactiviteiten georganiseerd. Ook staat er elke avond een gave activiteit op het programma. Leuke bosspellen en een spannende dropping zijn zeker een onderdeel van het avondprogramma. En wat is nou een kamp zonder bonte avond en disco? Al met al een week om nooit meer te vergeten!

Vragen / meer informatie
Alle informatie over het NTTB tafeltenniskamp vind je terug op www.nttb.nl/tafeltenniskamp. Je kunt ook contact opnemen met kampleider Sven Groot via groot@tafeltennis.nl of 06 – 538 960 27. 

After movie NTTB Tafeltenniskamp 2017

(Bron: 01-12-2017 nttb.nl)