Verslag 6e ronde najaar competitie 2018

Afgelopen vrijdag werd de 6e ronde gespeeld van de najaarscompetite.

Het 1e team ontving titelkandidaat OTTC 3 uit Oss. Nick begon in zijn eerste wedstrijd met een set verlies van 2-11, waarna hij zich nog redelijk in de wedstrijd speelde maar verloor de overige sets met 9-11 en 7-11. Ook René begon met een verlies set echter wist nog een spannende 5 setter van te maken, maar ook hij verloor zijn 1e wedstrijd. Michiel wist in zijn 1e partij het de tegenstander alleen in de 3e set het lastig te maken maar verloor helaas. Het dubbel (René en Nick) kon ook geen vuist maken en werd verloren. René zijn 2e strijd begon niet goed. Maar in de 2e en 3e set kon hij nog wel tegenstand bieden maar dit punt ging toch naar de tegenstander. In Nick zijn 2e wedstrijd bood hij grote tegenstand, hij won de eerste 2 sets maar verloor de 3e en 4e set. In een spannende 5e set ging het punt alsnog naar de tegenstander. Vervolgens was het de beurt aan Michiel. Hij verloor in 4 sets met 5-11, 5-11, 11-9 en 5-11. Hierna was het de beurt aan René. René begon zeer sterk maar verloor de 2e set. Hij herstelde dit en redde de eer door het eerste punt binnen te halen. Helaas bleef het hierbij Michiel verloor in 4 sets en Nick in een spannende 5 sets. Eindstand 9-1.

Het 2e team hoefde niet te spelen.

Het 3e team kreeg bezoek van ROTAC’82 5 uit Rossum. Sanja beet het spits af en speelde goed maar moest haar meerdere in 3 sets te erkennen in haar tegenstander. Melek op haar beurt won haar 1e set maar kon dit niet continueren en verloor in 4 sets. Lia was in haar 1e partij niet opgewassen tegen haar opponent in verloor in 3 sets. Het dubbel (Sanja en Lia) speelde gedurfd en aanvallend. Het begon met 7-11 in de 1e set en dit bleef stabiel waardoor ook set 2 + 3 eindigden in 7-11 en 7-11. Hierna was het Melek die goed speelde in haar 2e wedstrijd. Maar helaas ging het punt toch naar de tegenstander. Vervolgens mocht Sanja een punt zien binnen te halen. Ze begon zeer voortvarend door met 11-2 te winnen in de 1e set. Maar de 2e en 3e set gingen met 7-1 en 15-17 naar de tegenstander. Nu was de maat vol voor Sanja en liet in de twee volgende sets zien wat ze waard was door met 11-5 en 11-5 het punt binnen te slepen. Vervolgens moest Lia proberen om dit voorbeeld te volgen. Lia speelde een puike partij maar verloor de drie sets allen nipt. Nu moest Melek orde op zaken stellen. Melek liet er geen gras over groeien, ze won overduidelijk in 3 sets. Nu was het de laatste kans op een punt. Ook deze wedstrijd liet ze zich van haar beste kant zien. Het werd een spannende 3 setter maar ze trok toch aan het kortste eind. Hierna mocht Sanja nog een keer haar kunnen laten zien. Dit deed ze ook, in 3 sets haalde ze het laatste punt binnen. Eindstand 3-7.

De volgende speelronde is op 2 november.