Senioren 4 start met competitie

Na vorige week geoefend te hebben tijdens de oefenwedstrijd mocht het 4e seniorenteam opnieuw naar Vught toe voor de start van de competitie.

Deze keer mochten ze tegen een ander team dan de tegenstanders van de oefenwedstrijd.
Deze week spelen Inge Berkhout, Mariska Smits en Nadra Krook tegen het team uit Vught.Vorig seizoen eindigde dit team op de laatste plaats in de poule.Maar met een seizoen meer ervaring staat hun niets meer in de weg om dit seizoen hogerop te klimmen in de 7e klasse. Een makkelijke tegenstander was het team uit Vught niet, vorig jaar eindigde dit team op de tweede plaats in de 7e klasse, een geduchte tegenstander dus voor het Udense team. Nadra en Inge weten hun eerste wedstrijd te winnen. Mariska biedt wel tegenstand, maar moet helaas haar eerste pot afstaan en na de dubbel staat het dan 2-2. Dit is dan meteen de tendens van de rest van de wedstrijd, de wedstrijd eindigt in een 5-5 eindstand. Een prima start van de competitie.