Junioren 1 gehuldigd tijdens het sportgala

Op zaterdagavond tijdens het sportgala werden Jeroen Buis, Nick van Grunsven en Martijn van de Schoot van het eerste juniorenteam van TTV Smash’73/YOB gehuldigd bij het Sportgala in de Markant.

In een erg spannende competitie bleek al snel dat ons eerste jeugdteam mee ging strijden voor het kampioenschap. In de eerste speelronde tegen Never Despair verloor Nick zijn allereerste wedstrijd deze competitie, maar dat bleek ook meteen zijn laatste want hij won er daarna 26 op rij. Pas na twee ruime overwinningen tegen Veldhoven werd duidelijk dat de hoogste prijs voor het oprapen lag. In de op een na laatste wedstrijd werd 1 punt te weinig behaald, dus was het aan Jeroen om in de laatste speelronde het kampioenschapspunt binnen te halen. In een spannende 5-gamer lukte dit echter niet. De tweede poging werd ook een 5-gamer, maar Martijn wist deze wedstrijd wel naar zich toe te trekken. Een verdiend kampioenschap voor deze jongens die zich nu waar mogen maken in de eerste klasse.