Junioren 1 weer kampioen

Het eerste jeugdteam van TTV Smash’73/YOB moest afgelopen zaterdag tegen Taverbo uit Boxtel slechts 1 van de 10 punten binnenhalen om zeker te zijn van het kampioenschap.

Jeroen Buis mocht als eerste een kans wagen, in een spannende 5-gamer trok hij echter aan het kortste eind. Martijn van de Schoot was de volgende speler die het beslissende punt binnen mocht proberen te halen, ook deze wedstrijd werd een 5-gamer, maar deze keer bleef het punt in Uden!Het kampioenschap was veiliggesteld. Echter moest de wedstrijd nog uitgespeeld worden en kadootjes werden niet uitgedeeld. Invaller Pepijn Hoeke, die met zijn eigen team vorige week al het kampioenschap had behaald, wist alle drie zijn wedstrijden te winnen, daarnaast wist Martijn nog een tweede punt binnen te slepen en wist hij samen met Jeroen ook het dubbel te winnen. Einduitslag 6-4. Met het kampioenschap promoveert dit team naar de 1e klasse, een klasse die deze eeuw nog niet eerder behaald is door TTV Smash’73/YOB.