Junioren 3 dichterbij degradatie

Het derde jeugdteam van TTV Smash ’73 moest deze zaterdag tegen Return uit Oss spelen. Beide teams staan op een gedeelde laatste plaats, dus het zou wel eens een spannende wedstrijd kunnen worden.

Groot nadeel was dat sterspeler Jurre Klaver in moest vallen bij het tweede team, maar Joep Meys trok zich daar niets van aan en hij won de 1e wedstrijd nipt. Jurgen vd Schoot en Stef Pijnenburg wisten echter hun 1e wedstrijden niet te winnen en verloren ook samen de dubbel. Na deze 3-1 achterstand ging het niet veel beter toen alle drie de spelers hun tweede wedstrijd verloren. Stef, die dit jaar voor het eerst competitie speelt, wist helaas ook zijn laatste wedstrijd niet te winnen. Joep en Jurgen wisten deze 7-1 achterstand toch nog om te zetten naar een 7-3 verlies, maar ondanks dat bezet dit team nu alleen de laatste plaats. Nog vijf wedstrijden om dit recht te zetten!