Junioren 2 maken een droomstart in competitie

Junioren 2 van T.T.V. Smash ’73 speelde zijn openingswedstrijd van de competitie net als Heren 1 tegen een team uit Oss, OTTC 3. Afgelopen seizoen kwam ons junioren team nog uit in de aspirantencompetitie.

De stap naar de juniorencompetitie was dan ook moeilijk in te schatten wat het niveau van de andere teams zouden zijn. OTTC 3 uit Oss bleek een team met startende competitiespelers te zijn. Junioren 2 bleek echter twee maten te groot voor de zich toch dapper verwerende OTTC spelers. Er werd geen game weggegeven, waardoor het binnen 2 uur 0-10 stond in het voordeel van het team uit Uden. Een absolute droomstart voor Stef van Uden, Daan Verkuylen en Gino Wijdeven, al hadden ze liever wat meer tegenstand gehad. Op naar het kampioenschap dan maar!

Overige uitslagen deze week
Heren              2 – PJS 2: 3-7
Heren              3 – Rotac ’83 4: 9-1
Eenentwintig 4 – Junioren3: 7-3