Uitnodiging – 12e Open Udense Tafeltenniskampioenschappen – 2011

De “Open Udense Tafeltenniskampioenschappen” zal dit jaar gehouden worden op zondag 11 december in sport- & evenementencentrum “De Schaapskooi” te Uden. Dit sportevenement wordt voor de 12e keer georganiseerd door TTV Smash ’73/YOB. Dit jaar nog groter en nog gezelliger dan voorheen. Op de eerste plaats is en blijft het een tafeltennistoernooi voor iedereen!

 

Voor jeugd en oud en voor elke niveau. Daarnaast doen leden van verenigingen mee uit de provincies Noord-Brabant, Zeeland, Gelderland en Limburg.
Afgelopen jaar werd er voor het eerst een kampioenschap georganiseerd voor Udense prominenten. Waaronder de burgemeester, bekende Udenaren, oud prinsen van de Knoerissen, directeuren van grote bedrijven, bekenden uit de lokale politiek, voorzitters van de grootste sportverenigingen in Uden en sponsors van TTV Smash ’73/YOB. Dit bleek een groot succes te zijn. De prominenten zullen ook dit jaar weer aanwezig zijn. Wie? Dat wordt op een later tijdstip bekend gemaakt.

Daarnaast spelen diezelfde dag een aantal oud-internationals, zoals Bert van der Helm (25 x nationaal kampioen en kwam 186 keer uit voor het Nederlandse team), Han Gootzen en Paul Haldan (oud NL-kampioen en NTTB-bestuurslid).

Wij starten vanaf 10.00 uur. Wij hopen op zo’n 100 deelnemers. Inschrijfgeld € 6,-.
Doe mee en schrijf je nu digitaal in.
Voor meer informatie, bel toernooi-organisator Michiel Hagen op 06-10147010.