14e Open Udense kampioenschappen – 2013

Na het succes van voorgaande jaren is het weer zover! Zondag 24 november organiseert tafeltennisvereniging TTV Smash’73/YOB de “Open Udense”. Nog groter en gezelliger dan in voorgaande jaren en nog meer verrassende elementen omdat de vereniging 40 jaar bestaat.

              “De Schaapskooi”

Hockeyweg 1, Uden

Inschrijfgeld:  € 7,-

Iedereen mag meedoen in de pingpong-klasse!

Ook dit jaar is er weer een pingpong-klasse voor zowel jeugd als senioren. Vakantie- en garagepingpongers uit Uden, Volkel en Odiliapeel die nog nooit eerder in clubverband hebben getafeltennist zijn van harte welkom om zich aan te melden. Dit geldt ook voor spelers die nagenoeg voor het eerst kennis maken met tafeltennis, ook ideaal voor bijvoorbeeld ouders van jeugdspelers of kinderen van seniorspelers die graag meekomen en meespelen. Niets moet, alles mag als het maar gezellig is. Geen batje? Geen probleem. Daar zorgen wij voor.

Zo spannend kan tafeltennis zijn!

Het kloppende hart van deze dag is het toernooi voor verenigingen uit de provincies Noord-Brabant, Zeeland, Gelderland en Limburg. Dit jaar zal er voor het eerst ook een ploeg spelers uit de Randstad aanwezig zijn. Dit hoofdtoernooi belooft op zich al een waar spektakel te worden.  Ook de Udense prominenten nemen het dit jaar weer tegen elkaar op. En net als vorig jaar geven ook een aantal “oud-internationals” zoals Bert van der Helm (25 x nationaal kampioen, kwam 186 keer uit voor het Nederlandse team), Han Gootzen en anderen acte de présence in een onderlinge strijd. Wie vorig jaar de finale van deze oud-spelers heeft gezien, weet hoe flitsend, dynamisch en spannend een tafeltenniswedstrijd kan zijn!

Programma:

9.15 uur          Zaal open

10.00 uur        Start toernooi

14.00 uur        Udense Prominenten/oud-internationals

17.00 uur        Prijsuitreiking door Burgemeester Henk Hellegers

Inschrijven

Doe mee en schrijf je in voor het hoofdtoernooi of de pingpongklasse en wel vóór 1 november! Natuurlijk ben je ook van harte welkom om te komen kijken en genieten van spannende wedstrijden tussen de “Udense prominenten” en tussen de “oud-internationals”. Voor in te schrijven, klik hier

Voor meer informatie bel 06-42465675 (Marco v.d. Ven) of 06-57530836 (Marloes van der Locht).

De Open Udense Kampioenschappen worden mede mogelijk gemaakt door:

 

IBNde-rijkKuijpers

Claassenyob-klein