15e Open Udense kampioenschappen 23 november – 2014

Locatie: Sporthal “De Wervel”
Schakelplein 9 Volkel

Het kloppende hart van deze dag is het toernooi voor verenigingen uit de provincies Noord-Brabant, Zeeland, Gelderland, Limburg en de Randstad.
Dit hoofdtoernooi belooft op zich al een waar spektakel te worden.
Natuurlijk ben je ook van harte welkom om te komen kijken en genieten van spannende wedstrijden, onder meer tussen de “Udense prominenten” en tussen de “oud-internationals”.

Lees meer over dit fantastische toernooi en schrijf je in
> klik op “leesmeer, hier onder”!

Het kloppende hart van deze dag is het toernooi voor verenigingen uit de provincies Noord-Brabant, Zeeland, Gelderland, Limburg en de Randstad.
Dit hoofdtoernooi belooft op zich al een waar spektakel te worden.

Ook dit jaar is er weer een pingpong-klasse voor zowel jeugd als senioren. Vakantie- en garagepingpongers uit Uden, Volkel en Odiliapeel die nog nooit eerder in clubverband hebben getafeltennist zijn van harte welkom om zich aan te melden. Dit geldt ook voor spelers die nagenoeg voor het eerst kennis maken met tafeltennis. Geen batje? Geen probleem. Daar zorgen wij voor.

Ook de Udense prominenten nemen het dit jaar weer tegen elkaar op. En net als vorig jaar geven ook een aantal “oud-internationals” zoals Bert van der Helm (25 x nationaal kampioen, kwam 186 keer uit voor het Nederlandse team), Han Gootzen en anderen acte de présence in een onderlinge strijd. Wie vorig jaar de finale van deze oud-spelers heeft gezien, weet hoe flitsend, dynamisch en spannend een tafeltenniswedstrijd kan zijn!

Programma:
09.15 uur Zaal open
10.00 uur Start toernooi
14.00 uur Udense Prominenten/oud-internationals
17.30 uur Prijsuitreiking door Burgemeester Henk Hellegers

Inschrijven:
Doe mee en schrijf je in voor het hoofdtoernooi of de pingpongklasse en wel vóór 1 november! Natuurlijk ben je ook van harte welkom om te komen kijken en genieten van spannende wedstrijden, onder meer tussen de “Udense prominenten” en tussen de “oud-internationals”.
Om in te schrijven, klik > hier <

Voor meer informatie, stuur een mail naar Marco van de Ven > secretaris@smash73.nl <

De Open Udense Kampioenschappen worden mede mogelijk gemaakt door:

yob-kleinonline-accountants-mkbsport-europeNieuwenhuizen-Daandels 1           claassen      ibn           Klaardelo 1Graphisetmieke.volkel