11e Open Udense Tafeltenniskampioenschappen – 2010

Op zondag 12 december zal door  tafeltennisvereniging Smash’73  voor de 11e keer de “Open Udense Tafeltennis Kampioenschappen” worden georganiseerd. Nieuw dit jaar is dat tien Udense prominenten zullen strijden om de “Henk Hellegers trofee”.

Het toernooi is toegankelijk voor iedereen. Je hoeft geen lid te zijn van een vereniging. Dit toernooi staat bekend om zijn gezelligheid en iedereen mag dan ook meedoen. Jong, oud, goed of minder goed. De nadruk bij dit toernooi ligt altijd op het spelplezier en daarom laten we iedereen zo veel mogelijk wedstrijden spelen. Het speelschema bestaat eerst uit poule-wedstrijden (6 á 7 spelers), waarna er afvalrondes worden gespeeld voor de beste (2/3) spelers van elke poule. Alle wedstrijden worden gespeeld in de “Evenementenhal de Schaapskooi” aan de hockeyweg 1 te Uden. Het toernooi begint om 10.00 uur en duurt tot ± 17.00 uur.  Een van de kanshebber op de titel van 2010 is Patrick van der Meer, speler van  het 1e herenteam van T.T.V. Smash’73.

Om 15.00 uur zal het duel van de prominenten van start gaan.  Zij spelen een onderling toernooi om de “Henk Hellegers trofee”. We zijn dan ook zeer benieuwd wie de 1e winnaar van de “Henk Hellegers trofee” zal gaan worden. De deelnemende  prominenten van dit jaar zullen zijn:

– John Timmers, wethouder

– Rob Vrolijk, Sportief Magazines

– Robbie Timmers, ProGrafix

– Gijs Spruijt, Nieuwenhuizen-Daandels ׀ bouw

– Ewald Timmen, IBN

– Ad Oostendorp,Toyotadealer

– Roland de Winter, De Winter media groep

– René Jetten, Raadslid CDA/voorzitter Stichting Uden Promotion

– Richard Bosveld, voorzitter HCU

– Robert van den Berg, fractievoorzitter VVD/Leefbaar Uden

De prijzen zullen dit jaar worden uitgereikt door niemand minder dan onze burgermeester Henk Hellegers.

Ook oud-leden en bewoners uit Uden kunnen zich nog voor de Open Udense Tafeltenniskampioenschappen  aanmelden.
Inschrijven kan tot 1 december.
Inschrijfgeld bedraagt € 5,-.
Voor meer informatie en voor inschrijven ga naar onze www.ttvsmash73.nl of bel 06-10147010 Michiel Hagen.

Mocht u eens willen trainen of gewoon eens een balletje willen slaan ter voor bereiding van die “Open Udense Tafeltenniskampioenschappen”, kom dan eens kijken op een dinsdag of donderdagavond vanaf 19:00u voor de jeugd en voor senioren vanaf 20.00u in “Evenementenhal de Schaapskooi” aan de Hockeyweg 1 te Uden.

Schrijf je nu in!