Jongste clubkampioen ooit voor TTV Smash’73/YOB

Op zondag 17 mei vonden de clubkampioenschappen plaats.

In de B-klasse waren er 9 deelnemers, deze werden verdeeld in twee poules. In de eerst poule werd Marloes van der Locht eerste en zij moest tegen de tweede plaats van de andere poule, Henk van Heeswijk. De andere halve finale bestond uit groepswinnaar Rob Damink en Nick van Breda. Marloes en Nick verloren deze wedstrijden en speelden een wedstrijd voor de 3e plaats, die gewonnen werd door Marloes. De finale tussen Rob en Henk werd een spannende 5-gamer, waarbij Rob uiteindelijk zijn hoofd koel kon houden en met de hoofdprijs naar huis ging.

In de A-klasse waren er 8 deelnemers, verdeeld over twee poules. Nick van Grunsven won al zijn wedstrijden en mocht het daarna opnemen tegen de verrassend sterk spelende voorzitter van de vereniging, Remy Jacobs. De andere halve finale was tussen Rene van Dijk en Rene de Klijn, waarbij eerst genoemde de wedstrijd naar zich toe trok. De andere Rene wist nog wel de derde plek te bemachtigen door Remy in de troostfinale te verslaan. De finale ging dus tussen Nick en titelverdediger Rene van Dijk. Nick wist verrassend de eerste twee games te winnen, maar de titelverdediger kwam terug en maakte er een 2-2 stand van. Nick herpakte zich echter en wist de beslissende game te winnen en werd daarmee mogelijk de jongste clubkampioen ooit in de geschiedenis van de vereniging.

Eindstand B-klasse:

1. Rob Damink
2. Henk van Heeswijk
3. Marloes vd Locht
4. Nick van Breda
5. Nadra Krook
6. Zoran Blakojevic
7. Sanja Backo
8. Lia Boekemans
9. Sandra Reijers

Eindstand A-klasse:

1. Nick van Grunsven
2. Rene van Dijk
3. Rene de Klijn
4. Remy Jacobs
5. Martijn vd Schoot
6. Henri van Santen
7. Michiel Hagen
8. Pepijn Hoeke