TTV Smash’73/YOB bij Borussia Dusseldorf

TTV Smash73/YOB ging afgelopen zondag 9 maart met een groepje van 9 leden voor een dag op reis naar Duitsland. Daar woonde ze de international tafeltenniswedstrijd bij van Borussia Dusseldorf, der rekordmeistter.

Met veel verwachting is er uitgekeken naar deze veelbelovend wedstrijd op het hoogste niveau van tafeltennis. Eenmaal binnen in de ARAG Arena konden de smash73/YOB leden meteen de toppers aan het werk zien. Het inspelen zag er direct spectaculair uit en dat voorspelde veel goeds voor de rest van de middag. Na twee partijen met zeer hoogstaand spel waren lietten de spelers van dusseldorf en ochsenhausen  ok na de pauze weer tafeltennis zien waar smash73/YOB leden nog alleen maar van kunnen dromen. Na een laatste spannende vijf setter kon Achanta het beste met de spanning om gaan en zorgde zo voor het beslissende punt voor Dusseldorf.
Na de wedstrijd werden de smash73/YOB leden opgevangen door de trainer van dusseldorf ,Danny Heister. Zelf oud-international op top niveau en van Nederlander gaf hij  de Smash73/YOB leden een uitgebreidde rondleiding door het hele sportcomplex ARAG Arena. Ook werd er gretig gebruik gemaakt van de mogelijkheid om vragen aan hem te stellen over de club en zijn eigen carriere. Uiterraard konden de smasher73/YOB leden als waren VIP gasten op de foto met Danny Heister.
Met een flesje wijn als bedankje en een uitnodiging voor Smash73/YOB eigen te organiseren Open Udense kampioenschappen aanstaande 23 November, nemen de leden afscheid. Er wordt teruggekeken op een top dag!!! Een volgende mogelijkheid zal zeker niet voorbij gaan of Smash73/YOB is er weer bij.