Clubkampioenschappen dubbel – 2009

Op 9 April 2009 om 19u was het weer tijd voor de clubkampioenschappen dubbel. Van 19u30 tm 20u30 was de zaal voor de jeugdteams. De opkomst met 9 teams was erg hoog. De voorronden waren alle wedstrijden erg spannend, en ging het naast de gezelligheid ook om de prestaties. Vooral bij het team van Quirien en Vincent werd er tussen de wedstrijden door heftig over hun prestaties gediscussieerd.

De finale werd gespeeld tussen Daan/Laurens tegen Nick van Breda/Diana. Maar omdat Laurens halverwege de wedstrijd opgaf en stopte met de wedstrijd, heeft Sander in de finale de plaats van Laurens overgenomen zodat de wedstrijd toch afgemaakt kon worden. Uiteindelijk wonnen Daan en Sander van Nick en Diana, en daarom ging Daan (omdat Laurens niet de gehele finale gespeeld heeft) alleen met de eerste plaats er vandoor, de tweede plaats ging dan ook naar Nick en Diana. De eindstand:

Daan Verkuylen – (Laurens Willems/ Sander Schins)
Nick van Breda- Diana Chang
Tom Hartman – Jordi Mensink
Jurre Klaver – Nick van Grunsven
Stef van Uden – Jessey Scharff
Jurgen van de Schoot – Joep Meys
Stef Pijnenburg – Martijn van de Schoot
Quirien Peters – Vincent van de Schoot
Annabel Teeuwen – Lindy van der Cammen
Tijdens de prijsuitreiking werden er ook prijzen uitgereikt aan de teams die misschien niet eerste waren geworden, maar wel een goede prestatie neer hadden gezet. Deze prijzen gingen naar:

Stef Pijnenburg – Martijn van de Schoot
Tom Hartman – Jordi Mensink
Omdat er bij de senioren te weinig teams waren zullen de clubkampioenschappen dubbel voor de senioren op een ander moment gespeeld worden.