Jeugd TTV Smash’73 werkt aan de conditie

Op dinsdagavond 15 November werkte de jeugd van TTV Smash ’73 aan hun conditie. Deze conditietraining werd verzorgd door de trainers Niek Sanders en René Gabriels.

Er werd begonnen met warmlopen met daarbij diverse oefeningen. Nadat iedereen warm was werd er “gekruierd”. Eén iemand houd de benen van een ander iemand vast en proberen samen zo snel mogelijk een parcours te lopen, dit om de armen een extra training te geven. Hierna werd het zelfde parcours gelopen, maar dan met de ruggen tegen elkaar aan, dit viel niet mee en iedereen had behoorlijk afgezien. Maar gelukkig had iedereen genoeg energie voor de laatste oefening, Tafeltennistikkertje! Er moest getikt worden met een tafeltennisbal en bij diverse pionnen was iedereen vrij. Na deze conditietraining werd de gewone training weer hervat.