TTV Smash ’73/YOB geniet van de BBQ

Het begon allemaal verleden jaar september. Tafeltennisverenging Smash’73/YOB werkte mee aan een verenigingsbijlage van het Udens Weekblad en leverde informatie aan over de vereniging. Alle clubs die dat deden maakten kans op een groot barbecuepakket van slagerij Van Kraaij. In het Udens weekblad van 23 november lazen wij tot onze grote verbazing dat TTV Smash’73/YOB de gelukkige winnaar was. Het heeft even geduurd maar vrijdagavond 1 juni was het dan toch zover.  De happening vond plaats in de mooi aangelegde tuin achter het bedrijfspand van YOB onze hoofdsponsor.

Daar werden wij hartelijke ontvangen door Ronald van Grunsven. Inge had voor fakkels gezorgd wat extra sfeer gaf in de tuin. Om 19.30 uur kwam Van Kraaij de spullen brengen. Het barbecuepakket was uit de kunst. 4 soorten vlees, Huzarensalade met ei, 4 soorten sausjes, frisse rauwkost en stokbrood met kruidenboter. Ook bracht Hij voor alle leden een oranje kroontje mee en gingen de leden al helemaal in oranje sfeer met hem op de foto.  Om 2 1.30 uur was al het vlees. Dit bevestigt dat de leden van het BBQ genoten.  Het koelde buiten hard af  zodat de avond werd voortgezet in de bedrijfskantine van YOB. Het leuke van zo’n avond is dat je elkaar op een andere wijze leert kennen.  Een woord van dank aan degenen die deze avond hebben georganiseerd en in het bijzonder aan Peter Van Kraaij voor de perfecte BBQ. Hij maakt bijna alle producten zelf. Zijn winkel is aan de Reinoldstraat 40 in Uden (www.pvankraaij.keurslager.nl)