Uitnodiging – TTV Smash’73/YOB viert haar 40 jarig bestaan

1973 is het jaar dat het Verenigd Koninkrijk, Ierland en Denemarken zich bij de EEG voegden, The Osmonds, The Sweet en Chi Coltrane de hitlijsten aanvoerden, het World Trade Center in New York werd geopend en tafeltennisvereniging Smash’73 werd opgericht. Op 16 januari in Hotel Centraal aan de Udense markt om precies te zijn; dit jaar op de kop af veertig jaar geleden en dat vieren we met een groot aantal activiteiten tijdens dit jubileumjaar, te beginnen met een receptie!

Deze wordt gehouden op vrijdag 11 januari 2013 in het horecagedeelte van onze thuisbasis,

“De Schaapskooi”, aan de Hockeyweg 1 in Uden. We gaan om 19.30 uur van start. Leden, ouders, oud-leden en genodigden die uitgebreid in de gelegenheid worden gesteld om mooie verhalen van vroeger en nu uit te wisselen. Uiteraard onder het genot van een uitstekend verzorgd hapje en drankje. We verwachten de feestelijkheden rond 22.00 uur af te sluiten.

Over de verdere activiteiten tijdens dit jubileumjaar vertellen wij u later graag meer. Voor nu nodigen wij u van harte uit voor 11 januari in “De Schaapskooi”. Tot dan!