Open Schaijkse Kampioenschappen – 2013

Op zondag 27 oktober werd door TTV Revanche in Schaijk de Open Schaijkse Kampioenschappen gespeeld. Aan dit toernooi deden 9 leden van TTV Smash’73/YOB mee. Ilja van van Oort Speelde als enigste jeugdlid bij de Junioren mee.

Martijn van de Schoot en Nick van Grunsven ook jeugdlid, speelden beide in de seniorenklasse, Martijn bijde 6e klasse en Nick bij de 4e5e klasse. Lia Broekmans, Rob Damink, Sjors van de Broek en Nadra Krook deden allen mee in de 6eklasse. Michiel Hagen speelde met Nick mee in de 4e/5e klasse en Marco van de Ven speelde mee in de 2e/3e klasse.

Het eerste deel van de dag werden de voorrondes gespeeld, na deze rondes werd er overgegaan in een winnaars en verliezersonde. Martijn, Marco, Nadra en Nick speelden goed genoeg om door te gaan naar de winnaarsronde. Lia, Rob, Sjors, Michiel en Ilja van Oort gingen hun eer halen in de troostronde.

Aan het einde van de middag werd het toernooi met 4 bekers afgesloten. Ilja van Oort winnaar bij de troostronde bij de jeugd, Martijn van de Schoot 2e in de 6e klasse(Zie foto), Michiel Hagen winnaar van de troostronde 4e/5eklasse en Marco van de Ven 3e plaats in de 2e/3e klasse.