Clubkampioenschappen 2010

Op zondag 21 februari was het weer tijd voor de clubkampioenschappen.De opkomst was met 24 leden een goede opkomst, vooral bij de jeugd was er met 15 personen een hele goed opkomst. Ook was er een goede opkomst aan supporters. Dit kan alleen maar een gezellige en sportieve dag worden. 

De organisatie was in handen van Michiel Hagen.De titelverdedigers van vorig jaar waren Petro van de Rakt en Laurens Willems, dezen zullen het erg moeilijk krijgen om hun titel te verdedigen.
Verder was er dit jaar ook een prestatieprijs. Deze is voor diegene die boven hun prestatie gepresteerd heeft  De jeugd was goed vertegenwoordigd met 15 leden. Zij speelden op 3 tafels in willekeurig geselecteerde poules. Na deze poules werd er een  verliezers en een winaarsronde gespeeld.De finale werd deze keer gespeeld tussen Laurens Willems en Diana Chang, waar na een bloedstollende finale Laurens de finale wist te winnen.De prestatieprijs ging naar Daan Verkuijlen.