Workshop materialen met Anne Vlieg

Op dinsdag 14 december staat een interessante workshop materialen op de agenda van Tafeltennisvereniging Smash’73.De workshop wordt georganiseerd door Anne Vlieg (oud –international) van Vrocosport. Het is een extra service naar onze leden toe.

Voor de jeugd begint het om 19.30 en duurt tot 20.00 uur en voor de senioren is het van 20.00 uur – 20.30 uur. Wat houdt het in. Anne geeft uitleg over allerlei soorten materialen zoals rubbers en frames en jullie mogen zelf uitproberen met testbatjes. Materiaal is een niet te onderschatten factor voor een beter uitoefenen van onze schone sport.

Het is mogelijk om materialen zoals batjes, hoezen, cleaners en tafeltennisschoenen die avond direct af te nemen. Contant afrekening is het gemakkelijkste. In een uitzonderlijk geval wil Vrocosport een rekening opsturen, maar liever niet.

Als je toch van plan bent om nieuw materiaal aan te schaffen grijp dan deze unieke kans! Voor degenen die hiervan geen gebruikmaken is er gewoon tafeltennissen.

Wij wensen jullie een zeer leerzame avond toe.