Erwin Andriessen te gast

Dinsdag 7 februari was Erwin Andriessen te gast bij TTV Smash’73/YOB. Erwin is geen onbekende binnen de tafeltenniswereld. Hij speelt in het eerste van TTCV/van Heerwaarden uit Veghel op landelijk niveau (2edivisie).

SONY DSC

Samen met zijn teamgenoten is hij op weg te promoveren naar de 1edivisie. Op zijn 13eis hij begonnen en is nu 43 jaar.
Om 19.30 uur begon Erwin met een inspireerde presentatie “mijn belevingen achter de tafel”. Tijdens wedstrijden komt het voor 90% aan op mentaliteit. Zorg voor rust in je hoofd. ( 3 x ademen). Speel je eigen spel. Laat jouw coach vertellen, ga niet in verdediging. Toon passie, blijf concentreren en heb honger naar de bal. Erwin bekende eerlijk dat ook hij zich wel eens laat komen maar probeer positief te blijven denken en neem rust (handdoek pakken). Bij trainingen komt het voor 90% aan op fysiek. Wedstrijden win je op trainingen. Train serieus en consequent maar train niet teveel (geldt voor hem). Het belangrijkste is dat je plezier blijft beleven in jouw sport tafeltennis. Daarna gaf Erwin aan een geselecteerde groep competitiespelers een training op hoog niveau. TTV Smash’73/YOB kan terugkijken op een zeer geslaagde avond.