Clubkampioenschappen – 2012

Dit jaar werden de clubkampioenschappen uitgesteld tot begin juni. Hierbij vonden voor de jeugd op dinsdag en donderdag voorrondes plaats. Op de dinsdag waren er 8 jeugdspelers die onderling de strijd aangingen voor twee plaatsen in de halve finales van vrijdag.

Hierbij ging de strijd voornamelijk tussen Pepijn, Jeroen en Jules. Daarachter vond ook nog een strijd plaats, want de meest verassende speler van dinsdag of donderdag kreeg de prestatie-prijs. Johan wist beslag te leggen op de 4e plek net voor Femke, met een punt minder. Meinhard wist ook nog enigzins te verrassen door de competitie-spelers Lindy en Jelle te verslaan. In de strijd voor de 1e twee plekken moest Jeroen in een langdurige strijd het onderspit delven tegen Pepijn. Jules deed wat er van hem verwacht werd, en won al zijn wedstrijden.

Op de donderdag waren er wederom 8 jeugdspelers, waarbij de strijd waarschijnlijk tussen Martijn, Pelle en Nick zou gaan. Het broertje van Pelle, genaamd Moon, die eens kwam kijken of tafeltennis wat voor hem is, was het hier niet mee eens. Hij overrompelde Martijn door hem gewoonweg te verslaan! Hierdoor werd alles open gegooid. Toen Moon, Pelle, Martijn en Nick bijna allemaal tegen elkaar gespeeld hadden, wist alleen Nick zeker dat hij door was. Moon, Pelle en Martijn hadden ieder 1 wedstrijd onderling van elkaar verloren. Nick had hierdoor de kans om Martijn, een stevige concurrent, uit de halve finales te houden. Dit lukt hem echter niet, Martijn won en wist hierdoor de gebroeders beide voor te blijven. Hierachter wist Nimphea helaas geen wedstrijden te winnen en kwamen Matthew, Stef en Annabel ieder op twee winstpartijen uit.
Op de vrijdag vond de halve eindstrijd plaats. Omdat Nick van Martijn had verloren moest hij het opnemen tegen Jules, waar ze beide niet blij mee waren. In een zwaarbevochten duel wist Nick hier echter winnend uit de strijd te komen. De andere halve finale was tussen Martijn en Pepijn, deze wedstrijd duurde nog langer en hier wist Pepijn te winnen, zodat er alsnog een Hoekje in de finale zat. Deze finale bleek minder spannend te zijn, Nick hield zijn hoofd koel en werd met 3-0 winst jeugdkampioen!

Bij de senioren speelde de halve finalisten van de jeugd ook nog mee, zodat er 14 spelers waren. Echter werd Kees niet lekker, zodat er met 13 spelers werd begonnen.
In poule A was de verwachting dat Rene Gabriels en Michiel door zouden gaan naar de finale. Jeugdspelers Jules en Martijn waren de belangrijkste uitdagers, maar ze kwamen hiervoor nog net wat ervaring te kort en werden respectievelijk 3e en 4e. Daarachter vonden we recreant speler Henk terug, die met de teamgenoten Rob en Marieke had afgerekend.