Workshop Spinning

Viermaal per jaar organiseert TTV Smash’73/YOB een workshop voor haar leden. Op dinsdagavond 12 Maart werd er een workshop Spinning gegeven bij Bodyvision.

Het was de taak aan instructeur Edwin om de groep goed moe te krijgen. De workshop begon met het instellen van de fietsen, zodra deze waren ingesteld werd er begonnen met de warming up. Daarna werd er langzaam begonnen met klimmen en de eerste zweetdruppeltjes kwamen naar buiten. Na enkele staande klimmen werd de les nog extra pittig gemaakt met een zittende klim en voor de afwisseling werd er ook nog even heel hard gesprint. Waardoor de doelstelling om de groep moe te krijgen geslaagd was en meerdere mensen waren blij dat er gestart kon worden met de cooling down. Alom weer een geslaagde workshop waarbij de conditie weer goed op de proef werd gesteld.