Samenwerking Smash 73/YOB en Stichting Rekreatie & Sport voor bijzondere doelgroepen Uden

Vanaf april 2014 zal Smash73/YOB haar vereningingsdeuren in het MuzeRijk openen voor mensen met een beperking die willen tafeltennissen. Om dit mogelijk te maken gaan ze een samenwerking aan met Stichting Rekreatie & Sport voor bijzondere doelgroepen Uden.

Tafeltennis is  een technische breedtesport waar concentratie en tactiek voor nodig is. Je kunt het staand als zittend in een rolstoel beoefenen. Dit maakt de sport toegangelijk voor mensen met verschillende beperkingen en wordt zelfs op paralympisch niveau gespeeld. Bij smash73/YOB leer je hoe je een goede forehand, backhand of topspinbal slaat en blijf je direct mentaal fit en gefocused op een leuke manier.

Zowel de sport als de vereniging zijn bijzonder laagdrempelig. Door uit te gaan van de mogelijkheden, niet de beperking hopen we iedereen van harte welkom te mogen heten om mee te komen tafeltennissen. Smash73/YOB is te vinden in het MuzeRijk in Uden. Bij interesse of voor meer informatie kun je telefonische contact opnemen met Remy Jacobs op telefoonnummer 06-54941789. Tafeltennis is tenslotte voor iedereen!