Clubkampioenschappen – 2014

Op zondag 1 juni 2014 werden weer de clubkampioen-schappen georganiseerd.
Deze keer op de nieuwe locatie de Wijde Wereld in Uden Zuid. René Gabriels, de titelverdediger, was dit jaar afwezig, dus iemand anders zou dit jaar met de titel naar huis gaan.

Zie voor leuke foto’s van de clubkampioenschappen in ons facebook foto album Clubkampioenschappen 2014.

Helaas waren er maar weinig junioren aanwezig. Wat betekenden dat deze gewoon meedraaiden bij de senioren, maar er werd wel een top 3 voor de junioren bepaald. Bij de junioren was de derde plaats voor Mathew Hudson, de tweede plaats was voor Jasper de Klijn en de winnaar bij de junioren was Ilja van Oort.

Dan was er ook een B-klasse senioren, deze speelden in 2 poules van 7 waarbij de top 2 verder gingen in de kruisfinales. Hierbij was Marloes van de Locht derde geworden, Marijn Janssen was tweede geworden en Pepijn Hoeke ging er als 14 jarige met de eerste prijs vandoor. Nadra Krook heeft in deze klasse de prestatieprijs gewonnen.

Ten slotte de A-klasse, de sterksten van de vereniging. Deze speelden met alle 9 in eenzelfde poule en sloten af met een finale. In deze klasse ging Michiel Hagen met de derde prijs naar huis, Rene de Klijn werd tweede en René van Dijk, die maar 1 game af heeft moeten geven, ging er vandoor met de wisselbeker, die hij dan volgend jaar weer mag verdedigen.