Oefenwedstrijd Tafeltennisvereniging Revanche – Smash’73/YOB

Het tafeltennis seizoen is weer begonnen, met de jaarlijkse oefenwedstrijd tussen de competitie teams van Revanche uit Schaijk en Smash’73/YOB.

1 jeugdteam en 4 seniorenteams traden aan op de nieuwe speellocatie van TTV Smash’73/YOB: de sportzaal van Speelleercentrum ‘De Wijde Wereld’. Ook de tegenstanders waren vol lof over de mooie sportaccomodatie waar TTV Smash’73/YOB voortaan gevestigd is. Kom gezellig een keer kijken op een speelavond en doe mee! Het jeugdteam speelde maar liefst 13 wedstrijden waarbij Smash’73/YOB met 10-3 winst de avond naar tevredenheid afsloot. Het eerste seniorenteam (zie foto) had een prachtige generale repetitie met een winst van maar liefst 9-1. Deze keer deed René Gabriels mee als invaller. René de Klijn en René van Dijk maakten het ‘team René’ compleet. René van Dijk verloor nipt de laatste wedstrijd waardoor Revanche toch nog de eer redde. Deze mooie start geeft het team het zelfvertrouwen om goed te presteren in de derde klasse, het komende seizoen. De overige seniorenteams presteerden minder goed, maar dat maakte de avond niet minder gezellig. Team 2 verloor met 4-6, Team 3 verloor met 1-9 en Team 4 speelde gelijk met 5-5.