TTV Smash’73/YOB Tafeltennistoernooi voor Udense basisscholen ondanks de sneeuw druk bezocht!

Uden – Op zondag 28 december j.l. werd door tafeltennis vereniging Smash’73/YOB een tafeltennistoernooi georganiseerd voor leerlingen van de Udense basisscholen.


In een sporthal de Wijde Wereld werd door de leerlingen van de groepen 5,6,7 en 8 op een sportieve manier gestreden om de eer. Ondanks de sneeuw en gladheid wisten veel deelnemers de weg naar sporthal de Wijde Wereld te vinden. Met de meegereisde ouders als enthousiaste supporters was er al snel sprake van een gezellige en warme sfeer. Zowel in de ochtend als middag kon men genieten van mooie en vooral spannende wedstrijden op een hoog niveau. De temperatuur binnen in de zaal steeg daarbij met het uur omdat er met heel veel inzet en enthousiasme werd getafeltennist. In veel gevallen moest er zelfs een 3e set gespeeld worden voordat bekend was wie als winnaar uit de strijd kwam.

Het toernooi voor de leerlingen van groep 5 en 6 werd uiteindelijk gewonnen door Pim Langenhuizen, Joep Langenhuizen en Stijn van der Ven werden 2 en 3e. In het toernooi voor de leerlingen van groep 7 en 8 ging de 1e prijs naar Gijs Zegers en werden Lars Meggelaars en Ward van der Ven 2e en 3e. De winnaars kregen als prijs een gratis lidmaatschap bij tafeltennisvereniging Smash’73/YOB aangeboden. Voordeelnemers was er een leuke herinnering aan deze dag. Voor nog meer mooie foto’s, kijk eens  in foto-album Basisscholentoernooi 2014