Afsluiting seizoen 2008-2009

2009-seizoensafsluiting

Donderdag 11 juni was de laatste speelavond en werd afgesloten met het laatste Dondertoerooi van dit seizoen. Het Dondertoernooi begon in december en werd over vijf donderdagavonden gespeeld. Wie uiteindelijk de meeste games wist te winnen, werd tot winnaar uitgeroepen. Bij de jeugd was het vooral spannend tussen Nick van Grunsven en Gino Wijdeven, die bijna met gelijke stand de laatste avond in gingen. Echter het was Van Grunsven die de meeste punten kon verzamelen en de 1e “Donderkampioen” werd. Op een mooie 3e plek was Jessey Scharff geëindigd.

Bij de senioren bleek vooraf René Gabriëls de beste papieren te hebben, maar hij bleek ziekjes en speelde niet mee. Het was aan Marco v.d. Ven en Michiel Hagen om Gabriëls in te halen. Ze begonnen tegen elkaar en Hagen trok aan het langste eind. Voor beide spelers waren de laatste twee wedstrijden beslissend. Hagen speelde nog tegen Sander Schins en Van de Ven tegen Herman van de Broek. Gabriëls kon nog winnen als beide concurrenten verloren, en dat leek ook bijna te gebeuren toen Van de Broek van Van de Ven wist te winnen en Schins verrassend de 1e game van Hagen won. Hagen wist echter de overige twee games overtuigend te winnen, en werd de “Donderkampioen”, voor Gabriëls. Van de Ven werd derde.