Kom gezellig tafeltennissen

Vanaf dinsdag 22 september start tafeltennisvereniging Smash’73 met een nieuw op te richten recreanten groep voor senioren.

Onder vaste begeleiding van Herman v.d. Broek wordt tijdens de training van 20.00 – 20.45 uur de beginselen van het tafeltennissen bijgebracht en getraind. Daarna is er de mogelijkheid tot vrijspelen. Het is de bedoeling om een hechte groep te gaan vormen. Iedereen vanaf 18 jaar is welkom. Ervaring en speelniveau zijn niet vereist. Tafeltennisbatjes zijn in de zaal beschikbaar. Je krijgt de gelegenheid vier weken de training gratis mee te maken. Kom dinsdag 22 september dus gezellig tafeltennissen. Instroming op een later moment is ook mogelijk. Voor meer informatie kun je terecht bij Herman v.d. Broek telefoonnummer 0413-272122 of Marloes v.d Locht 0413-273899