Clubkampioenschappen 2017

Zinderende eindstrijd clubkampioenschappen TTV Smash’73/YOB

Op zondag 19 maart werden de clubkampioenschappen gehouden. Ditmaal werd er voor het eerst gestreden om de “Marloes van der Locht” trofee. De deelnemers werden op basis van hun niveau ingedeeld in drie poules.


In poule A speelden de spelers uit de 4e klasse en hoger. Verrassend genoeg bleek een speler uit team twee, Michiel Hagen, te sterk voor oud-clubkampioen Nick van Grunsven uit het eerste team. Zij werden hierdoor respectievelijk derde en vierde. De eerste plek werd beslist in een zinderende eindstrijd tussen eersteklasser René Gabriëls en tweedeklasser René van Dijk, beiden meervoudig clubkampioen van onze vereniging. De spelers waren zeer fanatiek, maar ook sportief. Voor de tientallen toeschouwers een mooie partij met zeer snel spel en zo nu een dan een mazzeltje over en weer. Uiteindelijk won René Gabriels in vijf spannende games en mag zich een jaar lang clubkampioen noemen en de “Marloes van de Locht” wisseltrofee mee naar huis nemen.

 


In poule B speelden leden uit de vijfde en zesde klasse aangevuld met enkele sterke recreanten om de eer. Maarten Willemse speelde sterk en wist van Henk van Heeswijk en Marloes van der Locht te winnen en behaalde hiermee als recreant een knappe derde plek. De finale ging tussen de twee teamgenoten Carlo van Dijk en Zafer Gezgic. De wedstrijd begon spannend, maar Carlo kwam niet in zijn spel en verloor. Zafer won in drie games en ging met de beker naar huis.

 

 


Poule C werd een damesonderonsje. De eindstrijd zou worden bepaald door Isabelle Theijssen, Tamara Willemse en Sanja Backo, die erg aan elkaar waren gewaagd. De finale ging tussen de zussen Isabelle en Tamara. Het werd een vier-gamer, waarin Tamara won en zij mocht haar eerste beker mee naar huis nemen.

 

 

 


Bij dezen wil de organisatie alle clubkampioenen nogmaals van harte feliciteren!

Verslag is gemaakt door Maarten Willemse en de > foto’s + deel II < zijn gemaakt door Henk van Heeswijk en Henri van Santen.