Rabobank Clubkas Campagne

De Rabobank Clubkas Campagne gaat weer van start!

(Bron: www.rabobank.nl/lokale-bank/oss-bernheze/rabobank-clubkas-campagne d.d. 12 oktober 2017)

Hoe werkt de Rabobank Clubkas Campagne

Uw vereniging of stichting ondersteunen wij met de Rabobank Clubkas Campagne. Deze campagne vindt ieder jaar plaats. Uw club moet voldoen aan een aantal voorwaarden. Voldoet uw vereniging of stichting aan de voorwaarden? Schrijf uw club dan in voor deelname aan de Rabobank Clubkas Campagne 2017. Inschrijven kan tot en met 2 oktober.

Leden mogen stemmen

Wij stellen dit jaar € 300.000,- beschikbaar voor de Rabobank Clubkas Campagne. Tijdens deze campagne mogen leden van Rabobank Oss Bernheze hun stem uitbrengen op de vereniging(en) of stichting(en) die zij een warm hart toedragen. De stemmen van de leden zijn geld waard. Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting uitgebracht worden, des te meer geld deze vereniging of stichting krijgt. Leden van Rabobank Oss Bernheze mogen van 9 oktober tot en met 23 oktober hun stem uitbrengen op hun favoriete club(s).

Voorwaarden en veelgestelde vragen

Er zijn voorwaarden verbonden aan deelname aan de Rabobank Clubkas Campagne . Onze voorwaarden en veelgestelde vragen kunt u vinden via onderstaande button.

voorwaarden en veelgestelde vragen

Doe mee!

U kunt zich vanaf nu aanmelden voor deelname aan de Clubkas Campagne. Tijdens de finaleavond op 2 november wordt bekend gemaakt hoeveel stemmen en welk bedrag de deelnemers hebben gewonnen.

Meld u nu aan

TTV Smash’73/YOB doet mee aan de clubkascampagne!
Breng als lid van de Rabobank Uden/Veghel je stem uit op onze tafeltennisvereniging!!!
Via de link kun je stemmen met de code die door de Rabobank is verstuurd.

Namens TTV Smash’73/YOB alvast hartelijk dank!