ALGEMENE INFO

Tafeltennis: breedtesport met ambitie.

TTV Smash ’73 is de tafeltennisvereniging van Uden en omstreken (Volkel, Odiliapeel, Zeeland, Nistelrode, enz.). Wij zijn een kleine maar gezellige vereniging, toegankelijk voor zowel junioren als senioren, en voor zowel recreanten als competitiespelers.
Mocht je interesse hebben, neem dan contact met ons op via info@ttvsmash73.nl of kom gewoon een keer binnengelopen wanneer we geopend zijn. Je kunt altijd 4 keer vrijblijvend komen meespelen om te kijken of de tafeltennissport en de vereniging bevallen.

Direct inschrijven?
Dat kan ook: download het inschrijfformulier klik HIER < en stuur het op naar het mail adres van de secretaris@ttvsmash73.nl of geef het af tijdens een van de speelavonden.


Locatie TTV Smash’73

Speeladres: Helmteken 24, 5406 DK Uden
Telefoon: 0413-287715/ 06-30805411
Contact: info@ttvsmash73.nl
Rabobank: NL69RABO 0157438155

Contributie
De contributie dient per half jaar, van tevoren betaald te worden.
De penningmeester zal je hiervoor twee keer per jaar een schriftelijke herinnering sturen.
Het is niet mogelijk de vereniging te machtigen het bedrag automatisch te laten overmaken.
De contributie bedraagt per half jaarvanaf 1-1-2016:

    Basis Competitie-toeslag
Junioren € 45 € 15
Senioren € 63 € 24

Junioren zijn leden van 17 jaar of jonger.
Senioren zijn leden van 18 jaar of ouder.

Wanneer er een derde (vierde, vijfde, etc.) persoon, woonachtig op hetzelfde adres, lid van de vereniging wordt, dan krijgt deze persoon 50% korting op de basiscontributie; de competitie-toeslag blijft hetzelfde.

Het afmelden van leden dient uitsluitend schriftelijk te gebeuren bij de ‘ledenadministratie’.

Let op: indien een speler/speelster meldt aan de leider of trainer dat hij/zij stopt of gaat stoppen met tafeltennis dan geldt dit niet als een afmelding en loopt de contributieverplichting door!

Bij beëindiging van het lidmaatschap blijft de contributie voor het lopende kwartaal verschuldigd, voor competitiespelers geldt een periode van een half jaar.